Tasoitusmestari tarjoaa valintoja myöhäiselle Pick 5: lle Santa Anitassa lauantaina 9. tammikuuta

Maailmanluokan hevoskilpailut järjestetään Santa Anita -puistossa Arcadiassa, Kaliforniassa. , ja myöhäinen Pick 5 lauantaina alkaa kilpailulla 6 klo 17.35 ET ja päättyy kilpailuun 10. Pick 5 -peliin lyöminen vaatii vedonlyöjän valitsemaan viiden peräkkäisen kilpailun voittajan, ja kansallinen tasoitusmestari Jonathon Kinchen, jolla oli äskettäin 366 000 dollarin palkkapäivä, tasoitti vain kutakin kilpailua viiden kilpailun sarjassa!

Kilpailukenttiä sisältävällä sarjalla sinun täytyy nähdä, mitä hänellä on sanottavanaan, ennen kuin teet omia myöhäisiä Pick 5 -pisteitä.

Kinchen on kansakunnan suurin Menestyneet ja tunnistettavissa olevat hevosurheilijat. Fox Sportsin ”America” s Race -kilpailun analyytikko ja In the Money Players ”-podcastin isäntänä Kinchen voitti National Horseplayers Championship Tourin vuonna 2015, vaativan, vuoden mittaisen tasoitustapahtumasarjan maa. Samana vuonna hänestä tuli historian ainoa pelaaja, jolla molemmat merkinnät pääsivät National Horseplayers Championship -finaalin finaalipöytään.

Lisäksi Kinchen on tehnyt valtavia tuloksia joissakin kilpailun suurimmista päivistä. Vain kaksi kuukautta sitten hän sijoittui toiseksi (418 kilpailijasta) arvostetussa Breeders ”Cup Betting Challengessa, joka ansaitsi hänelle 215 000 dollaria palkintorahaa. Kun hän oli ottanut huomioon voittonsa 14 kasvattajan ”Cup-kilpailun aikana (151 025,20 dollaria), hän vei kotiin yli 366 000 dollaria.

Vuonna 2015 Kentucky Derbyssä hän sai $ 150 000, kun hän oli naulannut Pick 6: n ja kylmä Pick 3, joka maksoi 50 000 dollaria.

Ja hän oli kuuma vuonna 2020 SportsLine-kilpailussa. 11. huhtikuuta hän mursi Oaklawn-panokset ja antoi 5 dollarin exacta, joka maksoi huikeat 1338 dollaria. 27. toukokuuta hän osui 1,50 dollaria Pick 4 Tampa Bay Downsissa, joka maksoi 1227 dollaria. 11. heinäkuuta hän naulasi sekä Ashland Stakesin, 500 dollaria, että myöhäisen Pick 5: n Keenelandissa, hintaan 721,70 dollaria. Nämä olivat vain joitain hänen suurimmista hitteistään viime vuonna.
Jokainen, joka on seurannut häntä, on iso.

Nyt Kinchen on tasoittanut myöhäisen Pick 5: n Santa Anitassa lauantaina, tehnyt valintansa ja rakentanut hänen lipunsa.

Voimme kertoa, että Kinchen on korkealla Theluteismine-kilpailussa, joka on kilpailun 3-1 suosikki Race 6: ssa, Pick 5: n ensimmäisessä osuudessa. hän vilkaisee ja lisää lasixin kouluttajalle Peter Millerille ”, Kinchen kertoo SportsLine-sivustolle. ”Hänen nopeutensa on etu tästä viestistä.” Theluteismine on Kinchenin paras valinta kilpailussa 6 ja yksi A-hevonen hänen Pick 5 -lippuissa.

Lisäksi Kinchenin ykkösvalinta yhdessä kilpailussa on pitkä laukaus! Kinchen kertoo SportsLine -yhtiölle, että tämä hevonen on ”lahjakas ja on tämän kilpailun arvo” ja voisi sytyttää toteboardin ja piristää Pick 5: tä. Sinun täytyy ehdottomasti nähdä Kinchenin analyysi ennen omien poimintojesi tekemistä. >

Mikä on optimaalinen Pick 5 lauantaina Santa Anitassa? Ja minkä pitkän laukauksen sinun täytyy hypätä? … Liity nyt SportsLineen saadaksesi poimintoja lauantain myöhäisestä Pick 5: stä Santa Anitassa. vertaansa vailla oleva tasoitusmestari, jolla oli äskettäin 366 000 dollarin palkkapäivä!